RV Iltapäivätreenit

Iltapäivätreenit on turvallinen ympäristö harjoitella tavoitteellisesti rytmistä voimistelua ja saada arki rullaamaan.

•Iltapäiväharjoittelu on tarkoitettu voimistelua tavoitteellisesti harrastaville vuosina 7-9-vuotiaille tytöille.

•Mahdollisuus harjoitella 5 kertaa viikossa maanantaista perjantaihin koulun jälkeen klo 17/18 asti ammattivalmentajien johdolla.

•Valinnainen kuudes harjoittelukerta lauantaisin sis. hintaan

•Vartalotekniikka, akrobatiaa, baletti ja välinetekniikka SVS Espoon kanveesilattia- ja teoriasalilla

•Ohjelma- ja heittoharjoittelu kävelyetäisyydellä Tapiolan Urheilupuiston halleilla ja Opinmäenliikuntahallissa (siirtymiset yhdessä valmentajien kanssa kävellen/autolla/bussilla)

•Terveellinen välipala

•Tauot lepoon ja läksyjen tekemiseen

•Kuljetus lähialueen kouluista harjoittelusaleille klo 12 – 14 välillä

•Kilpaileminen Suomen Voimisteluliiton kaikissa kilpailumuodoissa

•Mahdollisuus osallistua sekä Suomen Voimisteluliiton että seuran organisoimiin kansainvälisiin kilpailu- ja leiritapahtumiin

•Koulujen lomien aikana on mahdollisuus osallistua leireille ja eri harjoitteluteemojen ympärille rakennettuihin valmennuksiin.

•Luo hyvän pohjan siirtyä prenuorten valmennusryhmään ja hakea voimistelupolulla myöhemmin seuran Edustusryhmään.