SVS -seurat

ovat tarjonneet jo vuodesta 1921 asti koulutettujen ohjaajien vetämiä voimistelu- ja harrasteliikunnan tunteja lapsille, nuorille, aikuisille ja ikääntyville.

SVS-seurat ovat  Suomen  rytmisen voimistelun kärkiseuroja. Olemme 19 vuoden ajan tuottaneet Suomelle yksilö- tai maajoukkuetason voimistelijoita naisissa ja/tai nuorissa. Aloitamme aikaisin lasten tavoitteellisen valmennuksen. Olemme tehneet alusta asti pitkäjänteistä ja systemaattista yhteistyötä rytmisen voimistelun johtavien maiden, kuten Venäjän ja Valko-Venäjän sekä uutena Italian kanssa, joilla kaikilla on Suomea pitemmät perinteet lajissa. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme kansainvälisillä leirityksillä ja kouluttautumalla sekä kotimaassa että ulkomailla.

Seuramme toiminnan yhtenä kulmakivenä on seurojemme ammattivalmentajien kokemus sekä rytmisen voimistelun välinetekniikan hallinta sekä nuorten potentiaalisten valmentajiemme oppimisen tukeminen. Panostamme erityisesti baletinopetukseen tärkeänä oheislajina. Haluamme tukea jokaista rytmisestä voimistelusta kiinnostunutta nuorta oppimaan tämän hienon ja maailmalla arvostetun olympialajin taitoja.