Laskutus | Billing

Yksi yhteenvetolasku syksyn/kevään osalta (sis. kuukausittaiset erät ja jäsenmaksun) lähetetään jälkeenpäin ilmoittautuneille sähköpostiin. Laskun voi maksaa joko kerralla tai erissä. Eräpäivät näkyvät laskulla. Laskumuutoksista perimme 10e lisämaksun. Maksumuistutuslisä on 5 €.

Sairastapaukset ja pitkät poissaolot
Omavastuuaika sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan sekä esimerkiksi pitkien ulkomaan matkojen poissaoloajalta on kolme viikkoa, minkä ajan kuluttua laskutus lakkaa.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot
Ei hyvitystä.

Lopettaminen

Harrasteryhmissä ei makseta kausimaksusta palautuksia kesken lopetetusta kaudesta.

Lopettamisesta pitää tehdä välittömästi ilmoitus seuran toimistoon sekä omalle vastuuvalmentajalle. 

Valmennusryhmien osalta tarkemmat säännöt yllä.
Jos voimistelija Iopettaa valmennusryhmässä kesken toimintavuoden
muista syistä kuin lääkärintodistuksella osoitetun pitkäaikaisen sairastumisen tai toiselle paikkakunnalle (yli 100 km) muuton takia:
- toimintamaksu eli valmennus-, sali- ja hallintomaksun muodostama kokonaismaksu maksetaan täysimääräisenä toimintakauden (=syyskauden tai kevätkauden) loppuun asti riippumatta lopetusajankohdasta. Syyskauden jälkeen lopetuksesta on ilmoitettava 30.11. mennessä. 
- kilpailuihin ja leireihin sekä oheisharjoitteluun liittyvät maksut laskutetaan irtisanoutumiskuukautta seuraavan kuukauden loppuun asti (= 1 kk irtisanomisaika). 
- kv- tason voimistelijat maksavat seuraa vaihtaessaan ajan kohdasta riippumatta kaikki saamansa kilpailemiseen ja leiritykseen kohdennetut tuet takaisin seuralle


Ryhmän vaihto
Ryhmää vaihdettaessa maksetaan kuukauden loppuun asti vanhan ryhmän ja seuraavan kuukauden alusta uuden ryhmän maksu.