Lasten ja nuorten harrasteryhmät
Aikuisten ryhmät
Valmennusryhmät

1. Tutustu tarjontaan (klikkaa kuvaa)

Lasten ja nuorten harrastevoimistelu
Aikuisliikunta
Valmennusryhmät

​2. Tutustu jäsenetuihin ja maksuehtoihin

3. Ilmoittaudu mukaan

EspooHelsinkiVantaa

4. Rekisteröidy käyttäjäksi / tarkastele omia tietoja

Haluatko kokeilla?
Jos et ole vielä varma, mikä ryhmä sinulle tai lapsellesi sopii, ota yhteyttä sivun alareunassa olevalla lomakkeella tai suoraan ryhmän valmentajaan tai toimistoon ja sovi kokeilukerrasta. Kaikkia ryhmiä pääsee kokeilemaan kaksi kertaa jäsenmaksun hinnalla, jotta varmasti löydämme sinulle tai lapsellesi parhaan ryhmän.

Haluan varmistaa paikkani seuraavan kauden ryhmässä
Valmennusryhmään voi varata paikan ilmoittautumalla annettuna aikana ja maksamalla varausmaksun. Täysinäisiin ryhmiin voi ilmoittautua jonotuspaikalle (jolloin varausmaksua ei makseta).

Voiko ryhmää vaihtaa tai onko lopettaminen mahdollista toimintavuoden aikana?
Valmennusryhmistä toiseen voi siirtyä valmentajan/päävalmentajan suosituksella.
Kaudella 2017-2018 maksetaan toimintakauden (syksy/kevät) toimintamaksu kokonaisuudessaan, jos lopettaminen johtuu muusta kuin sairaudesta tai muutosta toiselle paikkakunnalle. Lopettamisesta pitää tehdä välittömästi ilmoitus seuran toimistoon sekä omalle vastuuvalmentajalle.

Harrasteryhmien osalta palautuksia ei pääsääntöisesti tehdä. Pitkäaikaisissa sairastapauksissa laskutus katsotaan tapauskohtaisesti.

Vakuutus kokeilukertojen aikana
SVS-seurassa kaikki jäsenet on vakuutettu Svolin jumppaturvavakuutuksella - huomioithan kuitenkin, että vakuutus ei kata kokeilukertoja, vaan lapsi kokeilee ryhmää huoltajan vastuulla.

Harrasteryhmien toimintakaudet:
Syksy 01.09. - 30.11.2017
Kevät 07.01. - 30.04.2018

Valmennusryhmien toimintavuosi:
01.08.2017-21.06.2018
(lyhennetyt kaudet Esivalmennuksella ja Harrastevalmennuksella)

HUOM! Tunteja ei pidetä koulujen loma-aikoina eikä pyhä- ja aattopäivinä
•     Syys- ja joululomalla
•     Hiihto- ja kesälomalla
•     Pyhäinpäivänä
•     Itsenäisyyspäivänä
•     Pääsiäisenä
•     Vappuna

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.