KAUPUNKIKOHTAISESSA JÄSENTIETOPALVELUSSA
 tehdään REKISTERÖITYMINEN (uudet jäsenet),
ILMOITTAUDUTAAN ryhmään, päivitetään omat YHTEYSTIEDOT,
tarkistetaan omat LASKUT (maksut kirjautuvat jäsentietopalveluun 1-2 viikossa.)

Valitse kaupunkikohtainen linkki alta:

• JÄSENTIETOPALVELU/REKISTERI Espoo

• JÄSENTIETOPALVELU/REKISTERI Helsinki

• JÄSENTIETOPALVELU/REKISTERI Vantaa

2) SVS-SEUROJEN RYTMISEN VOIMISTELUN VALMENNUSTOIMINTAAN
ILMOITTAUTUMINEN

Ota yhteyttä etusivun lomakkeella, jos olet kiinnostunut hakemaan valmennusryhmään.

Oman kotikaupungin jäsentietopalvelusta valitaan oma ikäluokka ja käyntimäärä. Uudet jäsenet: varmista ryhmän soveltuvuus ryhmän valmentajalta/ottamalla toimistoon yhteyttä. Valmennusryhmää voi kokeilla kerran maksutta/valmennusryhmä.

Rytmisen voimistelun valmennusta tavoitteellisesti ammattivalmentajien johdolla ikäryhmittäin - opetusta kaikissa ryhmissä suomeksi ja osassa ryhmiä myös venäjäksi, viroksi tai englanniksi.

Haluatko kokeilla?
Jos et ole vielä varma, mikä ryhmä sinulle tai lapsellesi sopii, ota yhteyttä etusivulta löytyvällä lomakkeella tai suoraan ryhmän valmentajaan tai toimistoon ja sovi kokeilukerrasta. Kaikkia ryhmiä pääsee kokeilemaan kerran maksutta, jotta varmasti löydämme sinulle tai lapsellesi parhaan ryhmän.

Haluan varmistaa paikkani seuraavan kauden ryhmässä
Valmennusryhmään voi varata paikan ilmoittautumalla annettuna aikana ja maksamalla varausmaksun. Täysinäisiin ryhmiin voi ilmoittautua jonotuspaikalle (jolloin varausmaksua ei makseta).

Voiko ryhmää vaihtaa tai onko lopettaminen mahdollista toimintavuoden aikana?
Valmennusryhmistä toiseen voi siirtyä valmentajan/päävalmentajan suosituksella.
Kaudella 2017-2018 maksetaan toimintakauden (syksy/kevät) toimintamaksu kokonaisuudessaan, jos lopettaminen johtuu muusta kuin sairaudesta tai muutosta toiselle paikkakunnalle. Lopettamisesta pitää tehdä välittömästi ilmoitus seuran toimistoon sekä omalle vastuuvalmentajalle.

Harrasteryhmien osalta palautuksia ei pääsääntöisesti tehdä. Pitkäaikaisissa sairastapauksissa laskutus katsotaan tapauskohtaisesti.

Vakuutus kokeilukertojen aikana
SVS-seurassa kaikki jäsenet on vakuutettu Svolin jumppaturvavakuutuksella - huomioithan kuitenkin, että vakuutus ei kata kokeilukertoja, vaan lapsi kokeilee ryhmää huoltajan vastuulla.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.