Aikuisliikunta

Aikuisbaletti ALKEETSU18:00-19:0019.8.-2.12.Ahertajantie 6c Espoo (3.krs)*165€
Aikuisbaletti JATKOKE18:00-19:0019.8.-2.12.Ahertajantie 6c Espoo (3.krs)*165€
/15krt
Toiminnallinen kehonhuoltoKE19:00-20:0019.8.-2.12.Ahertajantie 6c Espoo (3.krs)*165€
/15krt
JoogaLA10:00-11:005.9.-5.12.Ahertajantie 6c Espoo (3.krs)

*132€

/12krt

(*Jos osallistuu kahdelle tunnille, saa toisen kausimaksusta -30%)

Tuntikuvaukset

Baletti ALKEET-tunti on tarkoitettu kaikille, jotka eivät ole aikaisemmin balettia kokeilleet tai niille, jotka haluavat kerrata perusliikkeitä rauhalliseen tahtiin.

Baletti JATKO-tunti on tarkoitettu edellisen kauden alkeet -ryhmälle ja muille balettia aiemmin harrastaneille, sekä baletista kiinnostuneille.

Toiminnallinen kehonhuolto

Tunnin tavoitteena on parantaa kehon liikkuvuutta ja vahvistaa sekä kiinteyttää lihaksistoa. Tunnilla tehdään lyhyitä koko kehoa aktivoivia kehonhuoltoharjoituksia, joilla laajennetaan nivelten liikeratoja sekä herätellään lihaksia ja hermoja toimimaan paremmin.

Jooga

Tule lempeään aamujoogaan! Tämä joogatunti perustuu hathajoogaan ja koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Harjoitusten myötä mieli rauhoittuu, keskittymiskyky paranee ja keho vahvistuu. Sopii hyvin myös aloittelijoille.

Ilmoittaudu ilmaiselle kokeilukerralle täyttämällä alla oleva lomake.
Enroll for the tryout for free by filling out the form below.

Valitse kokeilutunti *

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2020 tästä linkistä

Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu jäsentietorekisterin kautta. Uusien jäsenten tulee rekisteröityä ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Aikuisliikuntatunneilla voi kokeilla kerran ennen ryhmään sitoutumista.
Ryhmä toteutuu jos ryhmässä on 8 osallistujaa.

Harrasteryhmien laskutus