Lisenssit 2018-2019

Lisenssi kilpailutoimintaan osallistumiseksi lunastetaan valmennus- ja lisenssikauden 2018-2019 alussa heti elokuun lopussa tai viimeistään syyskuun alussa.

Lisenssi on edellytyksenä kaikkiin kilpailuihin ja leirityksiin ilmoittautumiselle

LIITON OHJEET LISENSSIN HANKKIMISEKSI TÄSTÄ.

Lyhyesti: kaikki SVS-valmennusryhmäläiset 2010 ja aikaisemmin syntyneet ottavat RV (=rytminen voimistelu) KILPA A -LISENSSIN (myös Harrastevalmennusryhmä, koska osallistuvat myös muihin kuin Välinekilpailuihin).
Valmennusryhmäläiset s. 2011-2013 ottavat Stara-lisenssin.

Lisenssi otetaan Jäsentietopalvelussa.

Kunkin valmennusryhmän vastuuvalmentaja neuvoo tarvittaessa lisenssin hankinnassa ja valvoo sekä vastaa, että kaikki ryhmässä ottavat lisenssin ensimmäisen lisenssi-/harjoituskuukauden aikana. Ensimmäinen kilpailu/Stara on 17.09.2018.

Huom! Tällä kaudella myös tuomarit ja valmentajat ostavat itse lisenssin itselleen, lisenssi ostetaan Jäsentietopalvelussa, valmentajalisenssi/5 € ja tuomarilisenssi /5 €. Rekisteröidy ensin, jos sinulla ei ole vielä tunnuksia. Varmista, minkä SVS-kaupungin rekisteriin kirjaudut.