SVS-seurat

Pääkaupunkiseudulla toimivat Suomalaisen Voimisteluseuran sisarusseurat  tarjoavat laadukkaita aikuisten, nuorten ja lasten sekä ikääntyvien liikuntaryhmiä. SVS-seurat ovat  Suomen  rytmisen voimistelun kärkiseuroja. Olemme 17 vuoden ajan tuottaneet Suomelle yksilö- tai maajoukkuetason voimistelijoita naisissa ja/tai nuorissa. Aloitamme aikaisin lasten tavoitteellisen valmennuksen. Teemme pitkäjänteistä ja systemaattista yhteistyötä rytmisen voimistelun johtavien maiden, kuten Venäjän ja Valko-Venäjän kanssa, joilla on Suomea pitemmät perinteet lajissa. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme kansainvälisillä leirityksillä ja kouluttautumalla sekä kotimaassa että ulkomailla - sekä sopeudumme usein vaihtuviin sääntöihin kauniissa lajissamme ja korostamme oppimista. Kokeneimmatkaan valmentajistamme ei ajattele olevansa "valmiita tai osaavansa jo kaiken".

Seuramme toiminnan yhtenä kulmakivenä on seurojemme ammattivalmentajien kokemus sekä rytmisen voimistelun välinetekniikan hallinta sekä nuorten potentiaalisten valmentajiemme oppimisen tukeminen. Panostamme erityisesti baletinopetukseen tärkeänä oheislajina.

Tässä rytmisen voimistelun valmennusryhmätoiminnassa tavoitteenamme on löytää voimistelijoille oman kapasiteettinsa mukaiset ja parhaat mahdolliset olosuhteet lajissa kehittymiselle sekä tuottaa osaavia voimistelijoita kansainvälisille kentille sekä Suomen maajoukkuetasolle asti. Tavoitteellisimmat voimistelijamme harjoittelevat monipuolisesti ikäluokittain kansainvälisten standardien mukaan, kevyempää ohjelmaa haluaville on tarjolla harrastevalmennusryhmät, tutustu alla.

Uudet harjoitustilamme Tapiolan keskustassa mahdollistavat monipuolisen oheisharjoittelun, joka tukee päälajissa kehittymistä.

Tarjoamme myös eri polut niille, jotka haluavat kehittyä, mutta harjoitella rauhallisemmalla tahdilla - tutustu edullisiin nuorten ja lasten rytmisen voimistelun harrastevalmennusryhmiimme

Monipuolisista voimistelun harrasteryhmistämme nuorille ja lapsille löytyy runsaasti vaihtoehtoja myös puhtaasti omaksi ilokseen tai fyysisen kunnon takia harrastaville tai muuta urheilumuotoa tukevaksi oheislajiksi.

Aikuisliikunnassa tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita palveluja aikuisille ikään katsomatta ja tulevilla kausilla laajennetaan Helsingissä mainiosti pyörivää Ikiliike -toimintaa myös Espooseen ja Vantaalle.

Voimistelu on intohimomme ja kehittyminen sekä uuden oppiminen on tärkeintä!

ILMOITTAUTUMINEN

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

LASKUTUSTIEDOT ( tee ekoteko)

Olemme ottaneet käyttöön Procountor taloushallinto-ohjelman. Meillä on nyt mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja. Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Paperilaskut:

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Huom! Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Verkkolaskuosoite: 003718590125
OVT-tunnus: 003718590125

Laskut sähköpostitse:
SuomalainenVoimisteluseuraEspoory.FI.P.104435-3@docinbound.com

Laskut postitse:

00063 LASKUNET

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suomalainen Voimisteluseura Ry

Harrastetoiminta: Kati Viik
Yhteydenotot / SVS Vantaa: svsvantaa(a)gmail.com
Laskutus: svslaskutus@gmail.com

SVS-seurojen kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus ja perintä: Heli Hämäläinen svslaskutus(a)gmail.com

Hallinto on kulujen välttämiseksi mahdollisimman kevyt - laskutus ja jäsentietopalvelu perustuvat mahdollisimman pitkälle automaattisuuteen
Procountor -taloushallinto-ohjelman ja
Hoikan Sporttisaitti -jäsenrekisteriohjelman avulla.

SM-mitalistit kevät 2016 Erika Lappalainen ja Inessa Rif
Silja Ahonen SM 2011 ja Inessa Rif pronssi 2011 valmentajansa Iiris Rifin kanssa.
SM Mitalistit 2015 Inessa Rif (SVSE) ja Helena Hirvonen (SVSE)