Liity jäseneksi

1. Jäseneksi liitytään jäsentietopalvelussa. Jäsentietopalvelun sisäänkirjautumisen voit käynnistää vieressä olevasta laatikosta.

2. Sivun avauduttua klikkaa 'Rekisteröinti' -nappia sivun vasemmassa reunassa.

3. Ilmoita ohjelmaan uuden harrastajan yhteystiedot. Alaikäisen lapsen tietoihin tulee merkitä huoltajan sähköposti - näin siitä syystä, että seuran jäsenmaksu ja harrastusryhmän maksu lähetetään aina huoltajan sähköpostiosoitteeseen (myös jäsentietopalvelun vaatima salasana lähetetään huoltajan sähköpostiin).

4. Tämän jälkeen voit kirjautua jäsentietopalveluun uudelleen, käyttäjätunnuksena toimii tällöin (huoltajan) sähköpostiosoite, salasana tuli sähköpostiisi.

5. Nyt voit ilmoittaa uuden harrastajan valitsemaasi liikuntaryhmään klikkaamalla jäsentietopalvelun vasemman laidan nappia 'Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen'.

Jos yhteystietosi muuttuvat, muista päivittää ne jäsentietopalveluun. Saamasi salasanan voit halutessasi muuttaa ohjelman kohdassa 'Omat tiedot'.

Jäsenedut