Jäsentietopalvelu ja Ilmoittautuminen

• 10% alennus Piruetin liikkeissä
  • Voimisteluliiton lehti VOIMISTELU
    (valinnainen)

Liity jäseneksi oman kotikuntasi SVS-seuraan (valmennusryhmät), tai sen kaupungin SVS-seuraan, jonka ryhmän olet valinnut. Jäseneksi liitytään jäsentietopalvelussa. Ennen ohjelman käynnistämistä tutustu alla olevaan lyhyeen ohjeeseen. Jäsentietopalvelun sisäänkirjautumisen voit käynnistää vieressä olevasta laatikosta. Sivun avauduttua klikkaa 'Rekisteröinti' -nappia sivun vasemmassa reunassa.

Oletko alaikäinen? Ilmoita sähköpostiksi huoltajan sähköposti!

Ilmoita ohjelmaan uuden harrastajan tiedot. Alaikäisen lapsen tietoihin tulee merkitä huoltajan sähköposti - näin siitä syystä, että seuran jäsenmaksu ja harrastusryhmän maksu lähetetään aina huoltajan sähköpostiosoitteeseen (myös jäsentietopalvelun vaatima salasana lähetetään huoltajan sähköpostiin). Tämän jälkeen voit kirjautua jäsentietopalveluun uudelleen, käyttäjätunnuksena toimii tällöin (huoltajan) sähköpostiosoite, salasana tuli sähköpostiisi.

Ilmoita uusi harrastaja valitsemaasi ryhmään

Nyt voit ilmoittaa uuden harrastajan valitsemaasi liikuntaryhmään klikkaamalla jäsentietopalvelun vasemman laidan nappia 'Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen'.

Jos yhteystietosi muuttuvat, muista päivittää ne jäsentietopalveluun. Saamasi salasanan voit halutessasi muuttaa ohjelman kohdassa 'Omat tiedot'.