Harrasteryhmien maksut

Harrastusryhmien lasku sisältää seuraavat osa-alueet:

JÄSENMAKSU

1. 30 € / toimintavuosi (1.8.-31.7.)
  2. Maksetaan kerran kaudessa
  3. - Maksetaan aina ensimmäisen laskun yhteydessä.
  4. - Jos voimistelija aloittaa ryhmässä syksyllä maksetaan silloin jäsenmaksu koko tulevalle kaudelle 1.8.-31.7.
  5. - Jos voimistelija aloittaa kevätkaudella maksetaan silloinkin 30€ jäsenmaksu, jolloin jäsenyysedut ovat käytössä 31.7. asti.
  6. Sisältää myös Jumppaturva vakuutuksen
  7. Jäsenmaksuun sisältyvät mm. Teosto-ja Gramex maksut, kotisivun ylläpitomaksu, Suomen Voimisteluliiton jäsenmaksut, mainos- ja tiedotuskulut

KAUSIMAKSU

Käsittää harjoittelun valitussa ryhmässä 10-12 krt / kausi (yleensä 1 x vko). Harrasteryhmien kausimaksu sisältää hallinnolliset maksut sekä salivuokrat.

Hinnat

Hinnoissa on vaihtelua ryhmien ja kaupunkien välillä - tarkista tarkka hinta rekisteristä.

Lasten ryhmät:
- Espoo: 145-180 e + jäsenmaksu 30 €
- Helsinki: 145-180 e + jäsenmaksu 30 €
- Vantaa: 175-250 e + jäsenmaksu 30 €

Aikuisten ryhmät:
- Espoo: 149-250 e + jäsenmaksu 30 €
- Helsinki: 125-250 e + jäsenmaksu 30 €
- Vantaa: 230-250 e + jäsenmaksu 30 €

Ikääntyvien ryhmät:
- Espoo: 59 e + jäsenmaksu 30 €
- Helsinki: 24-30 e + jäsenmaksu 30 €

Hinnat sisältävät jumppaturvavakuutuksen.

ILMOITTAUTUMINEN

• Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu HOIKA-ohjelmassa
  • Ilmoittautumisen jälkeen lasku kausimaksusta ja jäsenmaksusta lähtee ilmoittautujan s-postiin ilmoittautumisohjelmasta
  • Lasku maksetaan 7-14 vrk kuluttua ilmoittautumisesta
  • Syyskaudelle ilmoittautuminen on voimassa koko vuoden (maksu maksetaan kahdessa osassa syksy ja kevät erikseen).
  • Jos ilmoittautuu mukaan ryhmään kevätkauden alussa alkuvuodesta, ilmoittautuminen on voimassa vain kevätkauden ajan.

Jumppakerrat 1. jakso (syyskausi vko 36-41 / kevätkausi vko 2-10)

• Tunteja voi kokeilla kaksi kertaa jäsenmaksun hinnalla (30 €)
  • Jos jatkaa ryhmässä kahden ensimmäisen kerran jälkeen sitoutuu mukaan toimintaan maksamalla kausimaksun + jäsenmaksun.
  • Lopettaminen
    • Jos lopettaa kahden ensimmäisen kerran jälkeen maksaa jäsenmaksun 30 € ja kausimaksu palautetaan takaisin.
    • Kolmannen käyntikerran jälkeen kausimaksua sekä jäsenmaksua ei palauteta takaisin
    • Ilmoita lopettamisesta omalle ohjaajallesi, lähetä sähköposti myös toimistoon svslaskutus@gmail.com, niin vältyt turhalta laskutukselta.

Jumppakerrat 2. jakso (syyskausi vko 43-48 / keväkausi vko 11-17)

• Tunteja voi kokeilla yhden kerran jäsenmaksun hinnalla (30 €)
  • Jos jatkaa ryhmässä kokeilukerran jälkeen sitoutuu mukaan toimintaan maksamalla 50% kausimaksusta + jäsenmaksun.
  • Lopettaminen
    • Jos lopettaa ensimmäisen käyntikerran jälkeen maksaa jäsenmaksun 30€ ja 50 % kausimaksusta palautetaan takaisin.
    • Toisen käyntikerran jälkeen kausimaksua sekä jäsenmaksua ei palauteta takaisin

Kevätkaudelle siirtyminen

• Jos syksyllä ollut ryhmä jatkuu samana kevätkaudella, siirretään ryhmän jäsenet automaattisesti kevätkaudelle
  • Jos haluaa lopettaa syyskauden jälkeen, muista ilmoittaa siitä ohjaajallesi sekä svslaskutus@gmail.com 1.12. mennessä. Tämän jälkeen osallistujat siirretään automaattisesti kevätkaudelle, jolloin kevätkaudesta lähtee lasku ilmoittautujan s-postiin.

Useammassa ryhmässä voimistelevat

• kaksi tai useamman kerran viikossa harjoittelevat ilmoittautuvat rekisteriohjelmassa jokaiseen ryhmään erikseen
  • ilmoita paljousalennuksesta osoitteeseen svslaskutus@gmail.com ja  ensimmäisen ryhmän jälkeisistä ryhmistä merkitään 10 % alennus kausimaksun laskuun ilmoittautumisen jälkeen.
  • Alennuksen saa sekä syys- että kevätkauden maksusta,
  • Jäsenmaksu maksetaan vain yhden kerran

Harrastevalmennusryhmä

• kuuluu valmennuksen laskutukseen. Ryhmässä harjoitellaan 2-3 x viikossa, lisätiedot tästä

MAKSAMINEN

• Maksut tulee maksaa tai reklamoida laskun sisällöstä eräpäivään mennessä. Maksumuistutuslisä on 5 €.
    • Maksamaton maksu lähetetään perintätoimistolle kahden muistutuksen jälkeen.
    • Ryhmään voi osallistua vain, jos jäsenmaksu sekä kausimaksu on maksettu. Jos maksuja ei ole hoidettu muistutuksesta huolimatta viikon sisällä, valmentaja/ohjaaja ei ole oikeutettu päästämään voimistelijaa tunnille.

Sisaralennus

• Jos perheessä käy useampi lapsi voimisteluryhmissä saa toinen / kolmas / neljäs / jne. lapsi 10% alennuksen omasta kausimaksustaan
    • Jos haluat sisaralennuksen, lähetä sähköpostia toimistolle, niin laskuun lisätään sisaralennus rivi.

RYHMÄN PERUSTAMINEN

• Ryhmä toteutuu jos ryhmässä on 8 osallistujaa. Ryhmän tavoitemäärä 10-12 henkilöä.
    • Jos olet kiinnostunut ryhmästä omalla asuinalueellasi tai jos ette löydä ryhmää läheltänne ja teitä on 6 reipasta -olkaa rohkeasti yhteydessä toimistoomme

Tiedustelut tästä