Kuntoliikunta / Tanssitunnit

Tehokasta kuntojumppaa

TERVETULOA MUKAAN HYVÄÄN SEURAAN!

KEVÄT 2019

 

 

 

 

 

IkiTanssit Riistavuori syksy 2019, tule mukaan!

Tunnin sisältö rakentuu yksin tanssittavaan liikkumiseen. Liikkeen pohjana on kuitenkin latinalaistansseista, sekä perinteisestä suomalaisesta lavatanssista tuttu liikekieli. Tekemiseen liittyy koordinaatio sekä oman kehon kuunteleminen ja hallinta. 

Helsinki: Tiistai klo 9.00-10.00 aloitus 1.9.2019

Riistavuoren Palvelukeskus, Isonnevantie 28, Peili-/ jumppasali

Ohjaajana: Toni

Hinta: 60€

Kauden maksun voi maksaa käteisellä ensimmäisellä tunnilla, vaihtoehtoisesti sähköinen lasku lähtee seuran järjestelmästä.

Paikkoja 5/20

 

 

IkiLatino Munkkiniemi käynnissä, tule mukaan!

Tunnin sisältö rakentuu latinalaisten tanssien ympärille, mutta tekemisessä huomioidaan tanssin tekeminen myös laajemmin. Tunti sisältää mm. nykytanssilähtöisiä kehonhuoltoharjoitteita, latinalaistanssien yksin tanssittavia askelsarjoja ja sen kautta lähestyttäviä yhteistoiminnallisia harjoitteita. Toimintaa väritetään jossain määrin myös muita tanssimuotoja soveltaen, esimerkiksi jazztanssi, suomalaiset seuratanssit ja jopa luovat harjoitteet. Tuntien sisältöön pääsee myös itse vaikuttamaan. Tavoitteena on kokonaisvaltainen ja elinvoimainen tanssin tekeminen.
 
IkiLatino -tunti sisältää helppoja askelsarjoja. Kehollistentarpeiden kuunteleminen näyttelee tunnilla keskeistä osaa. Tunti soveltuu kaikille, joten ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tanssintekemisestä.

Helsinki: keskiviikkoisin klo 10.00-11.00  aloitus 16.1.2019

Munkkiniemen Palvelukeskus,  Laajalahdentie 30, jumppasali

Ohjaajana: Toni

Hinta: 60€ 

Kauden maksun voi maksaa käteisellä ensimmäisellä tunnilla, vaihtoehtoisesti sähköinen lasku lähtee seuran järjestelmästä.

Paikkoja 11/20

 

 

 

 

 


     

https://moniviestin.jyu.fi/ohjelmat/sport/eki/koe/3

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_tdriH8T5BI&feature=youtu.be

 


 

 

IKÄMOTO & IKILIIKE       

http://voimistelu.fi/fi/Uutishuone/Artikkeli/ArticleId/268?Return=56

Ikämotoa ja Ikiliikettä! on +60 -vuotiaiden kehonhallintaa kehittävä ja ylläpitävä liikuntaryhmä. Tunnilla harjoitellaan motoriikkaa, koordinaatiota, lihasvoimaa ja tasapainoa edistäviä liikkeitä. Ryhmässä jokainen liikkuu oman lähtötasonsa mukaisesti. Tervetuloa mukaan sekä miehet että naiset!

Helsinki: torstaisin klo 11.00-12.00 aloitus 10.1.2019

Kampin Liikuntakeskus, Malminkatu 3D, peilisali 1krs

Ohjaajina: Kati

Hinta: 54€

Paikkoja 20/35  

ilmoittautuminen järjestelmän kautta etusivulta tai voi laittaa os.kativiik@helsinkilainen.com / kyselyihin vastaa p.0400425720

 

 


 

Tiedustelut myös tästä

tai voit myös tulla paikan päälle ilman ilmoitusta tutustumaan/kokeilemaan, tervetuloa!!