Mitali ja kokemusta Elise -cupista

28.10.2018

Voimistelu- ja liikuntaseura Elise järjestämässä Elise -cupissa Töölön Kisahallilla 27.10.2018 mukana SVS-seuroista nuorten ja prenuorten joukkueet sekä Viivi Paasirova naisten sarjassa

SVS Prenuorten joukkueen D3 eli välinevaikeustasoja oli edelleen vaikeutettu edellisen viikonlopun kilpailusta. Korkeat vaihdot ja collarit eli yhteistyöliikkeet onnistuivat hyvin toisessa näytössä ja vartalovaikeusosat samoin aiempaa varmemmin. Valoisa tanssillinen esitys oli myös yleisön mieleen - kiitokset kannustuksesta! 

Ensimmäisessä näytössä tapahtui "kädestä tiputuksia", joihin mitaleille mielivällä joukkueella ei ole varaa.

Taitava joukkue on hyvällä tiellä matkalla kohti marraskuisia prenuorten kilpailuja :)

Edellisen viikonloppuna hyvin kisannut Nuorten joukkue alisuoriutui tässä kilpailussa heikon harjoitusviikon seurauksena. Uusiksi muokattu loppu ei vielä onnistunut ja yksilövirheitä sattui liikaa peräjälkeen ja esiintymisen vire nuupahti kesken suorituksen. Tämä korjataan seuraavassa esiintymisessä.   

Naisten sarjassa Edustusryhmän Viivi Paasirova voimisteli hienosti hopealle kahden varsin puhtaan ohjelman myötä. Viivin suorituspuhtaus ja - varmuus ovat kehittyneet ja tästä on hyvä jatkaa iloisin mielin kohti seuraavan viikonlopun kilpailuja. Onnittelut!

Tsemppiä ja tehoa marraskuun treeneihin!