Menestyksekäs rytmisen voimistelun toimintavuosi päättyy kesäkuussa

24.5.2018

SVS-seurojen rytmisen voimistelun valmennusryhmien toimintavuosi 2017-2018 päättyy Juhannukseen Espoossa ja Helsingissä, 30.06.2018 Vantaalla

Upean toimintavuoden viimeinen kuukausi on alkamassa ja seuraavan kauden valmistelut ovat hyvässä vauhdissa. Uusia taitoja opiskellaan, uusia kilpailuohjelmia laaditaan ja kuntopohjaa aletaan jo rakentaa seuraavaa kautta varten kaikissa SVS-kaupungeissa Espoo-Helsinki-Vantaa.
  
Loppuhuipennuksena kaudelle osallistutaan vielä Suomen Voimisteluliiton Suomi Gymnaestradan hallinäytökseen Turussa Marli Areenalla lauantaina 09.06.2018, jossa mukana 20 SVS-voimistelijaa  sekä Voimistelupäivien luokkakilpailuihin.

Toimintavuosi 2017-2018 on ollut menestyksekäs.
SVS-seurat eivät ole jäsenmäärältään isoja seuroja. Emme pidä menestyksen merkkinä jäsenmäärän isoa lukua emmekä kilpaile jäsenmäärillä monilajiseurojen kanssa. Me panostamme  ensisijaisesti olympialaji rytmisen voimistelun taitojen opettamiseen  - hyvässä hengessä, mutta treeneistä tinkimättä. Rytmiseen soveltuvien olosuhteiden parantamisen osalta on otettu rohkea askel ja saatu toteutettua oma rytmisen tarpeiden mukaan varusteltu sali kanveesialustalla Tapiolan keskustassa. SVS-salimme on palvellut koko toimintakauden ajan vakiona nuorimpien harjoittelun, oheistreenien sekä lukuisien kaupungin tilojen salivuoroperuutusten korvaavina tiloina. Harjoitusvammoilta onkin säästytty tällä kaudella lähes kokonaan, kun hyppy- ja akrobatiaharjoittelu on toteutettu oikealla alustalla.

Tehokas valmennus ja voimistelijoiden ahkera puurtaminen saleilla ovat tuoneet tullessaan 2017-2018 m.m.:

Yksilöissä:
- 13 yksilömitalia ikäluokkakilpailuissa 
-  9 yksilömitalia luokkakilpailuissa
-  69 luokkakilpailujen noususijaa 
- 17 ikäluokkamitalia kansainvälisissä kilpailuissa
- 3 välinekilpailumitalia
- 3 nuorten SM-finaalipaikkaa
- 2 naisten SM-mitalia (neliottelu ja finaali), 5 finaalipaikkaa, maajoukkue-edustus, Universiadeissa sija 15., World Cup-kilpailuedustukset, kv. kilpailujen finaalipaikkoja

Duoissa:
- 5 mitalia ikäkausi- ja luokkakilpailuissa

Joukkueissa: 
- 3 mitalia joukkueiden luokkakilpailuissa
- taitavan nuorten SM-nauhajoukkueen 

Maajoukkueeseen, Voimisteluliiton Nuorten valmennusrinkiin ja Minirinkeihin on valittu 8 SVS-voimistelijaa.

Liiton nuorten joukkuekokeiluun osallistunut 7 SVS-voimistelijaa.

Useita nuoria valmentajia ja tuomareita on koulutettu kaikissa liiton koulutuksissa toimintavuoden aikana ja 15-vuotta täyttäville nuorille tarjottu jo omana aktiiviaikana mahdollisuus monipuoliseen kouluttautumiseen sekä apuohjaajana toimimiseen.

Kaikki valmennusryhmät ovat osallistuneet joulunäytökseen, kevätnäytökseen sekä useisiin tapahtumiin, joissa rytmistä voimistelua on voitu tuoda hienosti esille.

Omien rytmistemme ohella toivotamme myös uudet rytmiset syksyllä tervetulleiksi joukkoomme. Meillä ei lasketa menestykseksi vain mitaleita tai noususijoja, vaan osaamme iloita kaikissa ikäluokissa jokaisesta opitusta uudesta taidosta sekä itsensä voittamisesta kilpailu- ja esiintymistilanteissa.

Lämmin kiitos tiukasta mutta hyvähenkisestä valmennuksesta meidän kaikille valmennusteameille (Helsinki: Anna, Vlada - Vantaa: Jassu, Effi, Kirsi, Kiia, Emmi, Taja, Ella, Niina - Espoo: Milla, Helena, Vanessa, Inessa, Elina, Sara, Erika, Maria)! On ollut ilo ja kunnia työskennellä kanssanne.  


Uusi valmennuskausi alkaa Espoossa ja Helsingissä 18.07.2018 ja Vantaalla 01.08.2018.
Varmista valmentajalta kauden tarkka aloituspäivä.
Osalla Esivalmennuksia ja Harrastevalmennuksia kausi alkaa vasta 15.08./01.09. 

Tämän kauden voimistelijoiden ennakkoilmoittautuminen seuraavalle kaudelle tehdään 30.05.2018 mennessä oman kotikaupungin Hoikassa - valitse oma ikäluokka sekä käyntimäärä.

Ilmoittauduthan määräaikaan mennessä, näin takaat riittävän määrän valmentajia omalle ikäluokallesi syksyllä:

https://www.voimisteluseura.fi/ilmoittautuminen/

- kirjautuminen edellisen ilmoittautumisen sp-osoitteella ja tilaa uusi salasana, jos on hukassa :)

 

Hienoa loppukautta ja mukavaa loman odotusta kaikille toivottaen

SVS-seurojen päävalmentaja Iiris