SVS-seuroille SM-kilpailuista kaksi naisten sarjan mitalia ja viisi finaalipaikkaa, SC Vantaa -cupissa kolme mitalia

23.4.2018

Inessalle mitali naisten neliottelussa 2018. Kuva:  Silja Ahonen
Inessalle mitali naisten neliottelussa 2018. Kuva: Silja Ahonen
SVS-seurojen SM-finalistit Inessa ja Viivi.Kuva: Liudmila Grigoreva
SVS-seurojen SM-finalistit Inessa ja Viivi.Kuva: Liudmila Grigoreva
Inessalle myös nauhafinaalissa pronssia. Kuva Kristina Haiba
Inessalle myös nauhafinaalissa pronssia. Kuva Kristina Haiba
2010 lupaavalle Anastasialle hopeaa, palkittuina Marina 4., Neela 5. (puuttuu  kuvasta), Eva 6. Kuva: Kristina Haiba
2010 lupaavalle Anastasialle hopeaa, palkittuina Marina 4., Neela 5. (puuttuu kuvasta), Eva 6. Kuva: Kristina Haiba
2009 Annille hopeaa. Kuva: Kristina Haiba
2009 Annille hopeaa. Kuva: Kristina Haiba
Annin sarjan iloinen tuuletus. Kuva: Vlada Pilli
Annin sarjan iloinen tuuletus. Kuva: Vlada Pilli
Meten sarjan iloinen tuuletus. Kuva: Vlada Pilli
Meten sarjan iloinen tuuletus. Kuva: Vlada Pilli
2007 Metelle pronssia, vanteella 1., palkittuna Emma 7. Kuva: Kristina Haiba
2007 Metelle pronssia, vanteella 1., palkittuna Emma 7. Kuva: Kristina Haiba
Nuoret B-sarja palkittuna Liina 5., Kuva: Kristina Haiba
Nuoret B-sarja palkittuna Liina 5., Kuva: Kristina Haiba
Iloista SVS-perhettä SC Vantaa -cupissa - valmentajista/tuomareista mukana Vlada Pilli, Anna Dmitrijeva ja Iiris Rif, kuvasta puuttuvat Liudmila Grigoreva, Helena Hirvonen, Kirsi Huotari, SM-neliottelutuomari Silja Ahonen. Voimistelijoista puuttuu SCV-cupista Neela ja SM-edustajamme Inessa ja Viivi. Kuva: Lea Merisalu
Iloista SVS-perhettä SC Vantaa -cupissa - valmentajista/tuomareista mukana Vlada Pilli, Anna Dmitrijeva ja Iiris Rif, kuvasta puuttuvat Liudmila Grigoreva, Helena Hirvonen, Kirsi Huotari, SM-neliottelutuomari Silja Ahonen. Voimistelijoista puuttuu SCV-cupista Neela ja SM-edustajamme Inessa ja Viivi. Kuva: Lea Merisalu
Treeni-iloa kaikille loppukevääseen! Perhosia lentelee - 
Mette Merisalun harppahyppy Marko Penttilän kuvaamana
Treeni-iloa kaikille loppukevääseen! Perhosia lentelee - Mette Merisalun harppahyppy Marko Penttilän kuvaamana

SC Vantaa järjesti rytmisen voimistelun Suomen mestaruuskilpailut sekä nuoremmille ikäluokille suunnatun SC Vantaa -cupin Lumon liikuntahallilla 21.-22.04.2018

Yksilöiden SM-loppukilpailut 21.-22.04.2018 

SVS Espoon Inessa Rif pysyi vaikeilla ohjelmillaan mitalitahdissa myös välinefinaaleissa sunnuntaina voimistelemalla viimeisillä voimillaan nauhafinaalissa pronssia. 
Suoritukset sunnuntaina eivät olleet ollenkaan puhtaat, paras terä oli selvästi poissa henkisesti raskaan lauantaisen neliottelun jälkeen. Onneksi tärkeimpänä päivänä lauantaina pystyttiin monelta taholta aiheutuneet kovat paineet upeasti selättämään! Rytmisessä voimistelussa on muihin olympialajeihin verrattuna ainutlaatuisen ankara valintajärjestelmä - tämän valintajärjestelmän mukaan ainoastaan lauantaipäivän perusteella ratkeavat maajoukkuepaikat sekä World cup- sekä GP-kilpailut koko seuraavalle vuodelle. Viimeiset kuusi vuotta on kärsitty tästä mutta toisaalta juhlittu finaaleissa useaa finaalia -  seitsemäs vuosi toi jälleen onnistumisen oikeana päivänä.

SVS Vantaan Viivi Paasirova voimisteli keiloilla kuudenneksi elämänsä ensimmäisissä välinefinaaleissa. Viivi väläytti hyvää esiintymistaitoaan ja suoritti useita lupaavia osia, välinevirheiltä ei vältytty.

Onnittelut naisten kultamitaleille voimistelleille OVO:n Rebecca Gergalolle (neliottelu sekä kolme välinettä) ja ReRa:n Jouki Tikkaselle (nauha), sekä muille pronssisijoille sunnuntaina voimistelleelle OVO:n Alesia Kolomaiselle, nuorten kaikille taitaville mitalisteille sekä valmentajille.


Kiitokset tuomareille sekä kilpailujen järjestäjille vaativan kilpailutapahtuman järjestelyistä.

Erityiskiitos kaikille ihanasti kannustaneille tukijoille, varsinkin entisille ja nykyisille voimistelijoille perheineen - hienoa nähdä pitkältä ajalta niin monta SM-tason voimistelijaamme paikan päällä!

LIITON TIEDOTE NELIOTTELU 21.04.2018

LIITON TIEDOTE VÄLINEFINAALIT 22.04.2018

HELSINGIN SANOMAT 21.04.2018

HELSINGIN SANOMAT 22.04.2018

LÄNSIVÄYLÄ 23.04.2018

KAIKKI TULOKSET

KISAN MAINOSVIDEO


Ikäkausikilpailu SC Vantaa -cup 2006-2010 -syntyneille sekä nuorten B-sarja

SM-kisan yhteydessä järjestettiin ikäkausikilpailu SC Vantaa -cup, jossa tulevaisuuden SM-tason kisaajat esittivät mainioita suorituksia, SVS-seurojen jälkikasvu saavutti mitaleita sekä omia ennätyksiä ja mukana hienosti meiltä 10 voimistelijaa tässäkin kisassa.

8-vuotiaat/2010
SVS:n lupaavalle  Anastasiia Skorobogatovalle hopeaa

9-vuotiaat/2009
SVS Espoon välinetaituri Aino Törmäselle hopeaa, alla kolmen kisan voitot. Annilta vielä tämäkin hienosti jaksettu ja tinkimättä harjoituksissa käyty. 

11-vuotiaat/2007
SVS Espoon Mette Merisalulle pronssia - onnistuneesta ja itsevarmasta vannesuorituksesta välinekierroksen korkeimmat pisteet. Meten vartalovaikeusosat ovat jo ikäluokan kansainvälisellä tasolla.

12-15 -vuotiaat/2006 ja nuoret B-sarja
SVS Espoon Thea Haiballa onnistuneilla keiloilla lupaavasti välinekierroksen neljänneksi parhaat pisteet. 
Kaikki upeat 10 kisaajaamme saivat osan välineistään kulkemaan toivotulla tasolla-loppukaudella on jäljellä vielä kansainvälisiä ja kansallisia kilpailuja, joissa voi koko ottelun tehdä puhtaasti :)

13 kisaviikonlopun putki jatkuu kesäkuun alkuun asti

Kilpailukausi jatkuu kärjellä Bakussa ja Portimaossa, ikäluokilla Unkarin ja Viron kv. kisoissa, luokkakilpailu 3:lla Hämeenlinnassa, välinekilpailuilla Espoossa sekä Suomen Gymnaestradassa, jossa SVS-voimistelijat esiintyvät hallinäytöksessä sekä osallistuvat luokkakilpailuihin.  

Kevätjuhlamme pidetään Opinmäen hallilla 29.04.2018.
Lisätiedot näistä valmennusryhmien tiedotuskanavalla Slackissa sekä sivuillamme.

Voimisteluliiton Nuorten joukkuekokeilut alkavat

Voimisteluliiton Nuorten joukkuekokeiluun jo ilmoittautuneille 2004-2006 -syntyneille tsemppiä testiharjoituksiin, muistutuksena ikäluokalle lisätietoa tästä

SVS-seurat kiittävät kaikkia SVS-valmennustiimejä hyvästä yhteishengestä sekä ahkerasta ja keskittyneestä työstä. Hyvällä ilmapiirillä, keskinäisellä kunnioituksella ja oikealla seurahengellä on suuri merkitys erityisesti lasten ja nuorten kanssa työskennellessä.   

SVS:n valmennusryhmissä kokeilut touko-kesäkuussa

SVS Valmennusryhmistä s. 2012 alkaen ja Esivalmennuksesta s. 2014-alkaen kiinnostuneet -
toukokuussa on mahdollista kokeilla ryhmissämme, sovi kokeiluharjoituksista 

ESPOOSSA
suomeksi, (englanniksi, venäjäksi): Iiris / iirisrif@msn.com,
venäjäksi: Liudmila/ millagrig95@gmail.com 

HELSINGISSÄ 
englanniksi, venäjäksi, (suomeksi): Anna /  botinka05@mail.ru ja
suomeksi, venäjäksi, (englanniksi):Vlada /vlada.pilli@hotmail.com 

VANTAALLA 
suomeksi, (englanniksi): Jasmin / jasmin.josefsson@gmail.com

tai ottamalla yhteyttä etusivun lomakkeen kautta.SVS-salilla treenattu pian vuosi! 

Yksityisten tahojen avulla toteutettu SVS-sali ja rytmisen voimistelun oikea alusta eli joustokanveesi juhlistavat nyt 1-vuotispäiväänsä toukokuussa. Pikkusalillamme on ollut mataluudestaan huolimatta merkittävä rooli kehityksessämme. Rasitusvammojen määrä on ollut ennätyksellisen vähäinen, kun harjoittelua on voitu toteuttaa oikealla alustalla, vartalovaikeusosien arvot ovat nousseet kaikilla ikäluokilla ja välinetaitoja saatu opeteltua nopeampaan tahtiin rauhallisessa ympäristössä.

Valmennustiimimme kiittävät kaikkia salin mahdollistaneilta tahoja eli SVS Espoota rohkeasta askeleesta, vanhempia talkootyöstä, Espoon liikuntatoimea tilan vuokra-avustuksesta ja Kisakallion urheiluopistoa toteuttamisavusta sekä yksityisiä tahoja varustelun rahoitustuesta. 

Korkeaa heittotilaa kohtuullisin vuokrakuluin/kustannuksin tarvitaan jatkuvasti kipeästi lisää ikäluokkien noustessa seuraaville tasoille ja tämän pohdintaan toivotaan edelleen tukea ja apua myös Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien liikuntatoimilta sekä Voimisteluliitolta. Myös yksityisten tahojen apu on tässäkin tervetullutta- yhteydenotot svsespoo@gmail.com tai suoraan päävalmentajalle iirisrif@msn.com