Aktiivisena kisaviikonloppuna sekä onnistumisia että pettymyksiä

12.11.2017

Nuorten SM-karsintojen palkintojenjako
Nuorten SM-karsintojen palkintojenjako
Prenuorten Nauhajoukkue SVSVantaa eli
Prenuorten Nauhajoukkue SVSVantaa eli
Golden Girls
Golden Girls
Elise-J Starassa esiintyi SVS Lauttasaaren Minivalmennus
Elise-J Starassa esiintyi SVS Lauttasaaren Minivalmennus
OTC-cup
OTC-cup
SVSV-prejunnuja
SVSV-prejunnuja
OTC-cup
OTC-cup
07-08 lämmittely
07-08 lämmittely

SVS-voimistelijat osallistuivat 11.-12.11.2017 kolmeen tapahtumaan: Edustusryhmän ja SVS Vantaan nuorten ryhmän tytöt kisasivat Espoossa SM-karsinnassa, SVSV:n nuorempien valmennusryhmät OTC-cupissa ja SVS:n Länsi-Helsingin Mini-tytöt osallistuivat Stara-tapahtumaan Järvenpäässä

Kuvat: Vlada Pilli ja Jasmin Josefsson - kuvia saa lähettää lisää!

Nuorten SM-karsinta

Olarin Voimistelijat järjesti lauantaina 11.11.2017 Esportin OTC:ssa nuorten yksilöiden SM-karsinnan. Kisassa oli hienot 32 voimistelijaa 12 eri seurasta kisaamassa 11 tarjolla olleesta paikasta SM-loppukisaan 25.-26.11.2107 Turun Kupittaalla. 

Jatkopaikan loppukisaan jo viime vuoden menestyksen perusteella lunastanut SVS Vantaan Erika Lappalainen loisti pallo-ohjelmallaan ja pisteet 13,8 olivatkin aivan pallokierroksen kärkeä yhdestä tiputuksesta huolimatta. Myös keiloilla Erikan meno oli mitalitasoa ja kokonaisuudessaan vahvaa parista virheestä huolimatta. Taiteellisuuteen ja välinetekniikkaan on satsattu tälle kaudelle vahvasti eikä virheiltä ei ole uusien osien myötä vielä vältytty. Uusiin vanne- ja nauhaohjelmiin sujahti nytkin vielä aivan liikaa virheitä ja neliottelun sijoitus laski virheitten myötä aina sijalle 9.asti. Ohjelmien sisällöt tarkistetaan ja kova työ jatkuu kohti kahden viikon päästä olevia SM-loppukisoja, joissa tavoitteena on tehdä puhdas neliottelu ja voimistella kisan kärkeen.

SVS Espoon ensimmäisen vuoden juniori Helene Hirvonen (2004) suoritti tasaisesti ja keskittyneesti kolme ohjelmaansa aivan karsintarajan tuntumassa. Parhaiten Helenen ohjelmista kulki pisteitten valossa pallo, jossa sijoitus hienosti 14. Tuorein ohjelmista eli nauha ei vielä kulkenut kokonaisuudessaan stabiilisti ja tuloksena Helenella olikin sija 16. eli varasija Nuorten loppukisaan. SM-loppukisapaikan tavoittelu jatkuu Helenella nuorten sarjassa seuraavana vuonna ja nyt harjoittelussa keskitytään SM-kisojen yhteydessä käytävän TLS-cupin Duo-kisaan. 

SVS Vantaan Viivi Paasirovan (2002) keskittyminen ei pitänyt koko neliottelun läpi. Monista laadukkaista osista ja varsin onnistuneista keila- (sija 16.), vanne- (sija 15.) ja nauhaohjelmista ( sija 13.) huolimatta Viivin sijoitus oli pahasti epäonnistuneen pallo-ohjelman jälkeen 18. Viivin seurakaveri Jenny Hämäläinen  (sija 30., vanteella 27.) suoritui lähtökohtiin nähden hienosti- nuori voimistelija on harrastanut lajia tosissaan vasta parin vuoden ajan. 

--------------------
Elise J:n Stara

Lauantaina 11.11. kisailtiin myös Järvenpäässä, jossa käytiin Elise-J.n järjestämä välinekilpailu sekä Stara. SVS:n lauttasaarelaiset Minivalmennusryhmäläiset olivat testaamassa ohjelmiaan Staralla ja hienosti meni!

-------------------

OTC-cup

Sunnuntaina 12.11. kisasi myös Olarin Voimistelijoiden OTC-cupissa  prenuorten joukkuekilpailuihin valmistautuva SVSV:n Golden Girls sekä 2007-2008 yksilösarjoissa SVS-valmennusryhmäläisiä.
Joukkueen ensimmäinen näyttö sujui jo hienosti vain yhdellä tiputuksella ja pisteet olivatkin tähän asti joukkueen parhaat eli 9,65. Yksilöistä korkeimmalle ponnisti Aino Lehmusvaara, joka sijoittui 2007B -sarjassa sijalle 4.    

Tsemppiä loppurutistuksiin Erikalle SM-kisaan, SVS-joukkueelle prenuorten joukkuekisaan sekä SVS-prenuorille, -lapsille ja -duoille TLS-cup 2:een, kaikissa kisataan Kupittaalla 25.-26.11.2017!

Tulokset nuorten SM-karsinta

Tulokset OTC-cup

Liiton tiedote