Opinmäen Ikäkausikilpailujen ja Staran järjestelyt onnistuivat

2.10.2017


SVS Espoo emännöi Suomen Voimisteluliiton virallista Ikäkausikilpailua ja omaa Stara-tapahtumaa 30.09.-01.10.2017 Opinmäen liikuntahallilla

Kansallisen kilpailukauden avanneessa tapahtumassa esiintyi 287 voimistelijaa Nuorten yksilö-, Duo/Trio - ja joukkuesarjoissa sekä Staralla.
 

Kilpailut saatiin viedyksi läpi hyvissä olosuhteissa, aikataulussa sekä ilman teknisiä ongelmia.  

TULOKSET

Ikäkausikilpailuilla jatketaan Turussa viikon kuluttua ja luokkakilpailujen sarja alkaa niinikään Turussa lokakuun 21.-22.  Kauden päätapahtuma on marraskuun lopussa pidettävä Nuorten yksilöiden SM-kilpailu, jonka yhteydessä kisataan myös prenuorten joukkuekilpailu.


Tehokas joukko SVS-väkeä oli mukana tapahtumajärjestelyissä, valmentajat ja ohjaajat teknisessä osuudessa ja voimistelijoiden vanhemmat buffetin ja seuratuotemyynnin puolella. Kiitos kaikille teille sekä hienoja palkintoja lahjoittaneille taholle!
Tuurausapua tarvittiin ja saatiin tekniselle puolelle omien toimijoiden puuttuessa päällekkäisyyksien/sairastumisten takia: kiitos sihteeristön apuna ja rajatuomareina toimineille: TLS/ Essi Huhto, OVO/Johanna Pulkkinen ja Alesia Kolomainen.

Yhteistyö naapurien kanssa toimi mainiosti myös salivuorojen yhteensovittamisessa - kiitos joustosta ja vaihtokaupoista Golden Futsal, Olarin Voimistelijat ja Tapiolan Voimistelijat.  

Erityiskiitos SVS Espoon puolesta Inessa Rifille koko teknisen osuuden vastuukantamisesta ja suuresta etukäteistyöstä!

Kuvat: Kristina Haiba
Lisäkuvia ikäkausikilpailuista: svsespoo@gmail.com