SVS Stara onnistuneesti takana

18.9.2017

SVS Espoo järjesti SVS-seurojen valmennusikäluokkien perinteisen kauden aloitustapahtuman SVS Staran Opinmäen liikuntahallilla 17.09.2017. mukana 60 voimistelijaa pääkaupunkiseudulta SVS-seuroista ja Olarin Voimistelijoista

SVS Stara toimi harjoituskilpailuna ja palautteenantotilaisuutena Mini-ikäisistä 2010-2011 naisten sarjalaisiin asti. Nuorin mukana voimistellut oli 5-vuotias ja vanhimmat 18-vuotiaita.Tilaisuudessa saatiin Voimisteluliiton pakolliset starttivapaaohjelmat suoritettua ja kaikkia luokkakilpailujen vapaaohjelmia suoritettiin ahkerasti. Parhaissa vapaaohjelmissa nähtiin jo varsin korkea-arvoisia vaikeusosia ja laadukasta voimistelua.

Rytmisen voimistelun uusien sääntöjen mukaan välintetekniikan osuus on noussut ja tämä näkyi myös hienosti eilen. Ikäkausikilpailuihin ja kansainvälisiin kisoihin osallistuville tärkeää välinevaikeutta oli saatu lisättyä ilahduttavan paljon edelliseen kauteen verrattuna  - jo aivan nuorimpienkin ohjelmiin. 

Nuorten ikäluokassa kisasi syksyisiin yksilöiden SM-kisoihin valmistautuvia voimistelijoita uusilla ohjelmillaan ja prenuorten joukkuemestaruuskisoihin valmistautuva SVS Vantaan nauhajoukkue. 

Reippaiden esiintyjien ilo tarttui katsojiin ja arvioijiin, esiintymiskokemusta kertyi ja onnistumisia tuli jo hyvin vaikeissakin asioissa.
Virheet ja kommellukset kuuluvat asiaan ensimmäisissä harkkakisoissa ja niistä kerätään tärkeää oppia alkavaa kautta varten!

Tsemppiä SVS-valmentajat  - tarkistetaan ohjelmien sisällöt, kääritään hihat ja jatketaan hyvää työtä:
 

SVS Helsinki Anna Dmitrijeva, Vlada Pilli
SVS Espoo Iiris Rif, Liudmila Grigoreva "Milla", Inessa Rif, Helena Hirvonen, Vanessa Jasnikovski
SVS Vantaa Jasmin Josefsson, Kirsi Huotari, Emmi Anttila, Effi Anttila, Kiia Huotari
 
SVS Stara toimi myös kahden viikon kuluttua pidettävien Ikäkausikilpailujen hyvänä kenraaliharjoituksena - erityiskiitos Inessalle isosta etukäteistyöstä!

 

(Kuvat saa isommiksi klikkaamalla) Lisää kuvia tapahtumasta tulossa ja niitä saa mielellään lähettää: svsespoo@gmail.com